APIRILA

13

10:30 - 12:30


SHOWCOOKING

Pintxoaren Mugaz gaindiko I. Topaketa

IÑAKI GEZALA, Hondarribiko Batzokiko Chefa, aurkezten du. Parte hartzen dute:

  • JOÃO LOMBARDO, “Pão e Vinho” Programaren chefa (Florianópolis, Brasil).
  • SERGIO ANDRÉS GALVIS, “Freguesia Oyster Bar Vinho” Jatetxearen chefa (Florianópolis, Brasil).
  • ALEXSANDRA ALVES, ikaslea, Instituto Federal Santa Catalina Vinho (Florianópolis, Brasil).
  • MARÍA DEL MAR OROZCO PRADO, ikaslea, Popayán (Kolonbia) hiriko I. Pintxo Txapelketako txapelduna.
  • MERCEDES QUIÑONES, ikaslea, Popayán (Kolonbia) hiriko II. Pintxo Txapelketako txapelduna.
  • MOHAMED EL FTOUH, Leioako Ostalaritza Eskolako ikaslea eta Euskadiko Ostalaritza Eskolen arteko Eusko Label Txapelketako irabazlea (HAZI).
  • MIKEL MUÑOZ, Gran Sol Tabernako Chefa (Hondarribia).

APIRILA

13

17:00 - 18:30


MAHAI-INGURUA

Bertako produktuek ostalari eta jatetxeei ekartzen dizkieten onurak

Bittor Oroz, Nekazaritzako, Arrantzako eta Elikadura-Politika, Garapen Ekonomikoa eta Lehiako Sailburuordea, eta Txomin Sagarzu, Hondarribia Alkatea eta ARMA PLAZA Fundazioako lehendakaria aurkezten eta agurtzen dute. Parte hartzen dute:

  • ALAZNE URIBARRI, Proiektu Estrategikoko zuzendaria (HAZI Fundazioa)
  • JOÃO LOMBARDO, Pão e Vinho Programaren chefa (Florianópolis, Brasil).
  • GORKA CEPEDA, Arroka Berri Jatetxeko chefa (Hondarribia).
  • ANDER ELORTEGI, Villasoro hoteleko zuzendaria.
  • IÑIGO BUSTO, Luraki
Amaitzeko bertako produktuen dastaketa izango da.
ADITUAK

Ondare Jardunaldia

Gotorlekuetan eta kultur kudeaketan adituek hiru “CREACITY” hiriak bisitatuko dituzte, Hondarribia, Iruña eta Baiona.

AFARI BRASILDARRA

DASTAKETA

PARRILADA BRASILDARRA ETA KOLONBIARRA

FUSIO ELKARKETAK

OSTRAK BRASILDAR ERARA TXAKOLINAREKIN

 

LAGUNTZAILEAK

//]]>